图片6.jpg


КО СМО МИ
Сунвебцам је бранд заштитне камере у оквиру ГАТЕСЕА ТЕЦХНОЛОГИ, фокусирајући се на истраживање и развој и производњу 3Г / 4Г / ВИФИ ИП камера високе перформансе & & бежичне вањске сигурносне камере на свијету. Сунвебцам је развијен и патентиран софтвер са ниском снагом, бежичним хардвером и облаком, који омогућава системе на бази соларног система који су пола цене алтернатива и много једноставнији за инсталацију и управљање. Тржишемо наше производе у грађевинарству, безбедност локације, индустријску аутоматизацију, нафту и гас, пољопривреду, спровођење закона и мониторинг животне средине.


Наша фабрика

ГатеСеа Тецх је сарађивао са северним већинским универзитетима за култивацију талената, успешно претворио најновију соларну фотонапонску и бежичну камеру технологију у предности производа, 8 постдипломаца и 25 стручних стручњака ради за ГатеСеа Тецх Р & Д тим, више од 8% прихода компаније је уложено у ово Одељење сваке године, ГатеСеа Тецх је генерисао 20 патентних захтева за нове проналаске за само годину дана 2015. године.


1(001).jpg7(001).jpg


2(001).jpg3(001).jpg


4(001).jpg5(001).jpg


6(001).jpg8(001).jpg


9(001).jpg10(001).jpg


Тим и пројекти

Пројекти укључују:

Пројект мониторинга базних станица - Кинеска мобилна комуникациона сарадња

Пројекат мониторинга пољопривреде - Кинеска академија наука

Пројекат мониторинга пољопривреде - Универзитет у Пекингу

Пројекат мониторинга изградње - Јун хуа некретнине

Пројекат мониторинга конструкције (ОЕМ камера и платформа) - позната компанија за безбедносно решење

Пројекат очувања животне средине - Једна компанија за безбедносно решење


Наш производ

ШТА НУДИМО
Соларна батерија за бежичне вањске сигурносне камере
Сунвебцам продаје и подржава 3Г / 4Г / ВИФИ ИП камеру високе перформансе са соларним опцијама за различите апликације.
Цустом & ОЕМ решења
Радо ћемо разговарати о прилагођеним апликацијама и конфигурацијама како би Ваш пројекат успео.


Апликација производа

Тржишемо наше производе у грађевинарству, безбедност локације, индустријску аутоматизацију, нафту и гас, пољопривреду, спровођење закона и мониторинг животне средине.


Наш цертификат

Сви производи су прошли регулативу Кина обавезна сертификација (ЦЦЦ), неки од производа су сертификовани према прописима ЦЕ, УЛ и ФЦЦ.

Патент производа укључујући водоотпорни проток ИП67, патент за проналазак (батерија), узорак за производ (дизајн).


Опрема за производњу

Са најнапреднијим маркерима у Немачкој, фотоволтаични соларни панели за ламинирање, машина за ласерско резање соларне ћелије, машина за сортирање високих прецизних чипова, линија за старење пулпова линија компаније Сиеменс, годишњи капацитет компаније достигао је врхунску продуктивност фотонапонског модула од 1,7 МВ и 5 000 комада соларне камере.


Тржиште производње

Инспире нова визија

Морали сте да приметите да је на свим нашим пројектним локацијама присутна неткана торба која је штампана "професионална камера за соларне камере и решења". Следила је ГатеСеа Тецх инжењерима широм Кине, чак и на страним грађевинама ... Након транзиторне заустављања на свака страница, оставили смо славну соларну камеру, а затим се припремили за следећу дестинацију. Обично је исто као и ми, али можете осетити нашу једноставну срећу, нашу упорну посвећеност одговорности, открићете многе изузетне особине када знате више о нама, ми смо увек у покрету за еколошки пријатељски свет, а ми смо заиста захвалан за вашег сапутника.


Наш сервис

Наш Одсјек за истраживање и развој састоји се од тима стручњака који имају више од 15 година искуства у развоју софтвера и хардвера који варирају од индустрије и добар у пружању прилагођених и ОЕМ рјешења укључују:

· Прилагођавање конфигурације камере

· Прилагођена конфигурација

· Прилагођене функције

· Прилагођавање мобилних апликација

Прилагођени и брендирани кориснички интерфејси

Подршка за одређену апликацију на терену

Анализа дате и функције упозорења

· Провајдери Цлоуд сервиса приступају прилагођавању

图片7.png
КО СМО МИ
Наш Одсјек за истраживање и развој састоји се од тима специјалиста који имају више од 15 година искуства у развоју софтвера и хардвера у сектору сигурносне камере и имају за циљ пружање најновијих иновативних производа и технологија по конкурентним ценама.
图片8.png
СТРОНГ ТЕХНИЧКИ ТЕАМ
Ми пружамо снажну техничку подршку за прилагођене и ОЕМ решења, специјална за изградњу, нафту и гас, пољопривреде и пројекте мониторинга животне средине.
图片9.png

ПАТЕНТИРАНЕ ТЕХНОЛОГИЈЕ
Откриће у смањењу потрошње енергије камере и паметног пуњења соларних батерија. То је учинило соларну енергију поузданим, ефикасним и много нижим трошковима од тренутних генерација система.
图片10.png
ПРИХВАТЉИВА ЦЕНА
Професионалне камере Сунвебцам камере су пола цене алтернатива. Озбиљно, погледајте упоређивање овде.


ЗАШТО ИЗАБРАТИ НАС?

Сунвебцам је нова раса камера. Постоје 3 разлога за разматрање Сунвебцам:
· Патентиране технологије - пробој у смањењу потрошње енергије фотоапарата и паметног пуњења соларних батерија. То је учинило соларну енергију поузданим, ефикасним и много нижим трошковима од тренутних генерација система.

· Сертификати - ИП67 водоотпорна стопа патента за изумирање (батерија) узорак за дизајн производа.

· Снажан технички тим - пружа снажну техничку подршку за прилагођене и ОЕМ решења, специјална за изградњу, нафту и гас, пољопривреду, пројекте заштите електричне енергије и мониторинга животне средине.

· Повољна цена - Професионалне фотоапарате компаније Сунвебцам су пола цене алтернатива. Озбиљно, погледајте упоређивање овде.


Тренутно трагамо за партнерима из нових канала и поздрављамо прилику да чујемо од компанија које желе да препродају наше производе у својим каналима. Контактирајте нас путем е-поште инфо@сунвебцам.цом или позовите +86 76087808162 за даље цијене или техничке информације.