Камере од 4Г довеле су до развоја јавног превоза

- May 12, 2017 -

Данас се многи наши аутобуски системи и даље ослањају на ИП видео надзор, такође је велико поље да се наша земља развија снажно. Многи системи јавног транспорта сада користе најновији ИП систем видео надзора да би надгледали читаву операцију буса. Систем за надгледање захтева пуно 4Г камере за надзор над ИП уређајем. Због тога 4Г камере могу покретати развој надзора јавног превоза.

Према релевантном пројектном особљу, систем за праћење аутобуса је први пут изумио приватна предузећа која управља системом јавног превоза. Они су оригинално дизајнирали такав систем како би заштитили свој Сисхоурениуан не нападачима неких криминалаца. После тога, међутим, полако се развио у механизам праћења. Постоји такав систем надгледања, елементи безакоња су доста конвергирали, тако да је злочин такође смањен.

1(001).jpg

2(001).jpg

Систем за надзор буса је често повезан са системом рада и распореда. Као резултат тога, ако се наишли на саобраћајну несрећу, не плаше се, они могу да прилагоде путеве одласка на време, такоДе можете брже контактирати сигурносни центар. Ако имате проблема са вашим путницима, можете такође ступити у контакт са контролном собом користећи неке телефонске позиве са система, на тај начин боље заштитите личну сигурност путника

На оба аутобуса обично имамо неколико 4Г камера, онда се информације у аутомобилу могу боље ускладиштити. Периодично можемо пребацити податке у наш центар за надгледање када је потребно. Ово је такође важан врхунац мониторинга мреже, тако да верујемо да је под покровитељством 4Г камере. Наш надзор аутобуса сигурно ће бити бољи.