Како спречити губитак пословања нафте и гаса?

- Sep 13, 2018 -

Како спречити губитак пословања нафте и гасне индустрије?

кључне речи: Нафта и гас, рударство, камере за надзор, систем безбедносних камера, пумпа, Гатесеа


Као што сви знамо, сваки процес прикупљања нафте, гаса или материјала за минирање мора бити опрезан и захтева посебан систем производње енергије. па је заштита кључни проблем. Како би ријешио овај проблем, Гатесеа је створио 24/7 бежичне камере за надгледање дизајнираних за тешка окружења, са робусним притиском на све временске услове затваране до ИП67. Потпуно је затворен, са кратким каблом за укључени соларни панел.

Индустрија нафте и гаса има велику површину на удаљеним локацијама. Није лако проверити све скривене опасности, а вероватноћа неочекиваних кршења безбедности је велика. Гатесеа пружа много потребне визуелне информације о локацији; у распону од, знајући за заустављање главе пумпе, ако се вентил помери, камион или возило је ушао у имовину. Ако дође до несреће, сензор покрета ће одмах започети снимање догађаја у току догађаја. Видео и слике се одмах шаљу на наш софтвер за контролу над облаком, који може прегледати служба за сигурност компаније или ко је задужен за ту одређену локацију. Софтвер има функцију обавјештавања полиције.

Системи даљинског обезбеђења су сада доступни и доступна стварност која ће спасити индустрију нафте и гаса, хиљаде долара раније изгубљених у надземним земљама, посећивати локацијске посјете и неочекиване кршења безбедности.

219612503762997588.jpg364055863062495267.jpg