Водич за куповину соларних светиљки

- Oct 26, 2018 -

Водич за куповину соларних светиљки

微信图片_20181026162553

Чини се да је то најбоља сунчева светлост, постоје многи фактори који треба узети у обзир. Изгледа да није лак посао да нађемо ону која може да задовољи ваше потребе. Саставили смо листу неких разматрања за тражење сунчаних вањских светала.


1. Област осветљења:


Прва ствар коју треба да размотрите јесте да планирате да користите соларно светло за осветљење. Подручје које требате осветлити одређује врсту сунчевих поплавних свјетала које можете одабрати. И то такође одређује захтеве трајности и осветљености. Заправо, ту је За неке, који могу користити један да осветли ваша улазна врата. И нека поплављена светла такође долазе са сензором покрета који може аутоматски укључити светло ако се неко приближава предњим вратима. Предња врата су само мали простор, тако да је довољно мало светло за поплаву. Међутим, ако вам треба осветлити велико подручје око куће, велико свјетло је добар избор. Након тога, пре куповине, морате знати укупну величину подручја које требате освјетити.


2. Типови светла:


На тржишту постоји више врста сунчаних поплавних светала од којих можете избирати, укључујући сигурност, пејзаж, све-у-једном, сензоре покрета и спољашње сунчане свјетиљке. Сунчана светла за заштиту од пожара су широко коришћена и најпопуларнија. Данас се разликују од других типова и опремљени су сензором покрета који може укључити светла ако се открију неки покрети. Неки модели омогућавају вам да прилагодите своју осјетљивост, што може побољшати његову тачност и продужити његову трајност. Хибридни дизајн је значајан. Хибридни дизајн је значајан. На пример, ако је време лоше, батерија се не може потпуно напунити. У овој ситуацији можете да користите жичани кабл Повер за напајање светлости., Без обзира какво је време, хибридна поплавна лампица може да ради. Други тип је поплава са спољашњим соларним панелом. Одвојени соларни панел можете поставити далеко од светлости поплаве. Или пример, можете поставити соларну плочу на кров да бисте добили више сунца у току дана како бисте потпуно напунили батерије.


3. Ниво светлости:


Изаберете поплавно светло пре свега зато што је довољно лагано, а количина светлости коју поплава може произвести стварно је важна. На пример, пописно светло које изаберете не може покрити целу травњак, па ћете можда морати купити додатни. То је губљење новца. Лумени се користе за мерење светлости светлости. На пример, свијећа може произвести око 12 лумена свјетлости. Генерално, сијалица од 23 вати може произвести око 1.500 лумена светлости. Обратите пажњу на Излаз оксида и одлучите да ли светло које изаберете може покрити подручје које планирају да осветли.


4. Трајност:


Потенцијал соларних поплавних светиљки је такође веома важан. Водонепропусна свјетла за поплаве су дизајнирана да монтирају споља, требају имати виши квалитет и издржљивост од других свјетлосних свјетала. Ако вам је потребан врхунски квалитет, онај који изаберете требало би да буде временски доказ, имати трајно светло и метал кућиште. Светла врхунског квалитета могу да издрже било какво лоше временске услове и чак се могу користити у хладним зимама. Међутим, ако живите у подручју где постоји добра клима, не морате купити скупу и довољно је приступачно сунчано поплавно свјетло.


5. Величина:


ЛЕД сијалице имају тенденцију да буду врло мале, тако да они само заузимају мало простора у поплавној светлости. Међутим, нека светла су углавном велика због других великих компоненти. Због тога, морате да узмете у обзир овај фактор када га одаберете. И требате тамо где треба да поставите светло поплаве и колико је простора на располагању. Уопштено гледано, соларна поплавна светла су мала као 5 × 5 инча или велика као 20 × 20 инча. Соларни панели могу заузети пуно простора. Ако је то јединствена јединица, требате то размотрити. Ако се соларни панел може одвојити, морате такође размислити гдје га монтирати.