Značajna uloga u Gatesea za kontrolu prometa

- Oct 23, 2018 -

Značajna uloga u Gatesei za praćenje prometa

Rezultat slike za kameru saobraćaja


Sve veći broj drumskih vozila su skloni problemima saobraćaja. Štaviše, troškovi rada su znatno poboljšani, te je bilo teško pratiti drumski saobraćaj na tradicionalan način.

Sigurnosna kamera kompanije Gatesea na solarnom pogonu opremljena je inteligentnom platformom za analizu. Platforma za inteligentnu analizu zasnovana na saobraćaju je uglavnom dizajnirana za poboljšanje funkcija postojećih resursa nadzora odjeljenja saobraćajne policije.

Ima savršeno integrisane informacije o saobraćajnim informacijama i funkcije kao što su zagušenje alarma, nezakonito otkrivanje parkinga, detekciju promjene trake na punoj liniji i detekciju promene trake, detekciju čvrste linije, detekciju vožnje unazad i posvećenost olakšanja trake, uz korišćenje efikasnih, brzih i naučnih tehnoloških sredstava potpuno automatsko kažnjavanje saobraćaja i režim upravljanja za odjeljenja za upravljanje saobraćajem.

Ako ste menadžer urbanog saobraćaja koji je problematičan sa problemima saobraćajnog prometa, molimo Vas da nas kontaktirate.