Соларна 4Г камера и заштита од пожара шума

- Nov 09, 2017 -

Постоје две врсте спречавања пожара, једна је људска одбрана, а једна је техничка одбрана. Људска одбрана је да посматрају торањ за надгледање, преко платформе за посматрање посматрају појаве шумског пожара, одређују локацију ватре , пријаве ватру, његове предности су покривеност већа, ефекат је бољи. Недостатак услова за живот у удаљеним шумским подручјима без страитне страже, његови ефекти посматрања ограничени су топографијом, са малим покривањем, мртвим угловима и празнима, што не може треба посматрати. Немогуће је посматрати велика подручја ватре, остатака ватре и подземног ватре. Гром и муња се не могу видјети; посматрање је метода која зависи од искуства посматрача. Тачност је мала и грешка је велика. Још људи угрожавају муње, дивље животиње и шумски енцефалитис.

Техничка заштита је да користите 4г бежичну мрежну камеру, даљински надзор, након инсталације камере, не може бити праћења даљине шума, без обзира колико далеко, све док је запаљен, видимо у центру за надгледање, наћи ватру у времену, благовремени аларм, обавестите најближег особља за гашење пожара.

Највећа предност Солар 4Г фотоапарата је без надзора, сигурна, заштита животне средине и штедња енергије. То је најбољи избор за спречавање шумског пожара и најбољи алат за спречавање пожара!