Шта чини Соларна 4Г камера другачија од других

- Nov 13, 2017 -

Соларна 4Г фотоапарат, са пуним називом соларна 4Г бежична камера, је нова генерација ИОТ бежичне мрежне камере компаније Зхонгсхан Гатесеа Тецхнологи Цо., Лтд, која може истовремено пренијети видео и звук и слати различите сигнале сензора као што су сигнали сензора влажности, вјетра сензор снаге и сензор нивоа воде. Међутим, оно што чини соларну 4Г камеру стандоут у таквој ери дигиталних производа.

1(001).jpg

У ствари, многе функције дигиталних производа су све више и више хуманизоване да би оствариле највише погодности за људе, а соларна 4Г камера није изузетак. Као своје име, соларна 4Г камера може слати видео и глас преко 3г / 4г и вифи мреже. И подржава ГПС функцију, веома је погодно за људе да управљају даљинским камерама.

Радно време је такође важно за људе. Људи ће имати сумњу у производе који захтевају константно пуњење, што ће имати и лош утицај на корисничко искуство. Соларна 4Г фотоапарат има малу потрошњу енергије, време мировања је око 20 дана, радно вријеме је око 5 дана. Систем соларног 4Г фотоапарата је посебан, то је систем даљинског управљања батеријама, може у сваком тренутку проверити ниво батерија и може нам показати да ли се батерија налази под пуњењем, што је важно за људе како у раду тако иу животу.

Соларна 4Г камера такође може да подржава услуге облака, може снимати фотографије у редовном времену, снимати видео у редовном времену, може пренети податке у облак кутак како би задржала сигурност података. Штавише, фотоапарат неће изгубити везу све док постоји сигнал, а традиционалне бежичне камере које још користе усб ограничени 4г модул.

Нема сумње да је соларна 4Г камера боља од традиционалне бежичне камере без обзира на функцију и радно вријеме. Није чудо што је то популарно код људи.