На која места ће се широко користити 3г4г камера?

- Jul 13, 2017 -

Кабловска мрежа не може доћи, или кабловска мрежа у којој су цијене прескупе: линија високе напетости, као што су далеководи, аутопутеви, мониторинг животне средине, спречавање шумских пожара, уличне лампе, бушење нафте, нафтовод, логистика, транспорт, контрола поплава и хитне ситуације итд. ;

Места у којима особље није доступно: опасна места попут запаљивих и експлозивних подручја, подручја преноса болести и других подручја опасности од микробних подручја;

Релативно фиксно место које ће се пратити, где ће привремено ожичење коштати потрошњу: привремена заштита, обука на терену истраге силе јавне сигурности, привремени градилишта, привремене активности, конгресни и изложбени центар итд.

Посебно пословање за праћење животне средине: спречавање пожара у шумама, нафтно поље, надзор поља подстаница и друге индустрије са посебним окружењем. У овим подручјима подручје је широко и корисник је ретко, трошкови постављања и одржавања на кабловској линији су веома високи, тако да 3Г бежични видео надзор може да игра важну вредност апликације.

Услуга мобилног надзора јавног превоза: да задовољи све врсте саобраћајних алата у процесу захтјева за надгледање мобилног видеа, примјењује се на финансијске јавне сигурносне полицијске аутомобиле, комбије, надзор над градским управљањем, хитна возила за спасавање, теретни ауто, аутобус, такси и остало разне врсте возила, метро, ​​жељезнице или бродарство.