ЦЛОУД СЕРВИЦЕ
Наша мобилна апликација је омогућена да се директно повежете са нашим цлоуд услугама које вам омогућавају поједностављене контроле софтвера и функција фотоапарата. За оне који су увек у бекству, наш мобилни апликативни софтвер олакшава вас да останете информирани. Прегледајте, повезујте и контролишите своје системе мобилних камера из слободе свих ваших мобилних уређаја. Наша најпопуларнија карактеристика на нашој мобилној апликацији је видео и слике "Ливе Лоок", што вам пружа инстант верификацију вашег подручја надзора.

ЦУСТОМ & ОЕМ СОЛУТИОН

Наш Одсјек за истраживање и развој састоји се од тима стручњака који имају више од 15 година искуства у развоју софтвера и хардвера у различитим индустријама и добром приликом пружања прилагођених и ОЕМ рјешења укључују:

● Прилагођавање конфигурације камере

√ Прилагођена конфигурација

√ Прилагођене функције

● Прилагођавање мобилних апликација

√ Цустом и брендирани кориснички интерфејс

√ Подршка за одређену примену на терену

√ Анализа података и функције упозорења

● Даваоци услуга Цлоуд сервиса приступају прилагођавању

ОЕМ ПРОИЗВОДНИ ОБРАЗАЦ

Сунвебцам стоји иза свих наших производа. То је исти начин на који поступамо са свим нашим дилера. Контактирајте нас испод.

КАКО ТО РАДИ

图片3.png

Систем фотоапарата комбинује ХД камеру, резервну батерију, соларни пуњач, мобилни модем (ВиФи модем), локално складиштење и рачунарство у један интегрисани компактни уређај који се напаја из мале соларне плоче (укључено) и уграђени систем батерије наставља рад неколико дана, чак и ако нема соларне енергије.

Систем камере комуницира преко целуларне или ВиФи везе са софтвером Цамера & Цлоуд Сервице.

Систем камере аутоматски преноси снимљене снимке или слике на захтев и видео токове на софтвер камере за прегледање.

Корисници се пријављују на софтвер за камеру са рачунара или мобилног уређаја да би контролисали камере или прегледали слике и видео записе.

Наша Цлоуд услуга је хостована на Амазон Веб Сервицес-у (АВС), водећем провајдеру цлоуд цомпутинга и високо скалабилним, високо поузданим сервисима широм свијета. Систем камере је саграђен на овој чврсти темељни камен како би обезбедио сигурно, поуздано складиштење података и приступ вашим фотоапаратима.МОБИЛНА АПЛИКАЦИЈА

Мобилна апликација је графички софтвер за кориснички интерфејс за конфигурисање и управљање вашом Сунвебцам камером. Кључне карактеристике укључују:

■ Снимање слика на захтјев

■ Видео стреаминг

■ Подржава Сунвебцам камере преко мобилног или ВиФи уређаја

■ Истовремени корисници који користе више корисника

■ Више нивоа контроле приступа

■ Делите и извозите слике и веб странице

■ Прегледајте више камера из једног налога

image003_副本.png