Соларна енергија за бежичне сигурносне камере

Соларна енергија за бежичне сигурносне камере

СОЛАРНА ПОВЕРЕД ЕНЕРГИ ВИРЕЛЕСС СЕЦУРИТИ ЦАМЕРА Сунвебцам вас може заштитити на мало трошкова традиционалних хард-вире аларм система. Пошто нема жица, лако је померити камере и детекторе кретања на било коју локацију како унутар, тако и на отвореном. Неки модели су направљени да устају ...

Detalji o proizvodu

СОЛАРНА ЕЛЕКТРИЧНА БЕЗБЕДНОСНА СИГУРНА КАМЕРА
图片 4.пнг

Сунвебцам вас може заштитити на малим трошковима традиционалних хард-вире алармних система. Пошто нема жица, лако је померити камере и детекторе кретања на било коју локацију како унутар, тако и на отвореном. Неки модели израђују се у свим временским условима и спремни су за екстремне температуре; остали морају бити постављени у кућиште камере који је заштићен од временских непогода.
Одлична ствар у вези бежичних сигурносних камера је једноставно зато што им није потребна вањска електрична линија или прикључак за напајање. То их чини кориштеним на било којој удаљеној локацији без струје или прикључка на интернет. Пошто су фотоапарати бежични, њихова употребљивост је безвредна. Они су у могућности да прате породичне активности, животиње, градилишта, паркинг гараже, промене у окружењу, универзитете и школе, приватна имања и предузећа.
Наравно, у одређеном периоду ће и даље бити потребно прикључити на извор струје. Ово се обично налази у типу батеријског пакета или унутрашњем батеријском пакету. Међутим, проблем је у томе што је потребно заменити или напунити батерије. Соларне ћелије причвршћене за камере могу континуирано пунити батерије. Соларне технологије су се значајно побољшале током неколико година, а ефикасност и панели ће чак функционисати у облацима облачно вријеме. Сензори покрета који се активирају када је присутна активност обезбеђују време за покретање камере и простор за складиштење података неће се изгубити.
Ако сте сигурно власник куће, требало би да користите ваше камере за заштиту од сунчевих зрака како бисте снимили све што се дешава док сте одсутни повезивањем на било који уређај за снимање, рецимо дигитални видео рекордер (ДВР), видео рекордер или рачунар. Ваш фотоапарат се такође може подесити да би се аутоматски повезао са неким својим рачунарима и да вам пружи тренутне поруке, сигурно постоји пожар или гас. Брже одлазите, можете сазнати стање вашег окружења у било ком тренутку. Може да открије и разбијање стакла сваког покрета у вашем дому.
Најновији комплети за безбедносне камере засноване на сунчевој инсталацији веома су једноставни за инсталацију. Они су развијени што је више могуће, лако померите камеру на право место око куће. Велики одашиљач моћи може бити потребан за велика својства или површине. Можете једноставно укључити нове камере према постојећем систему, будући да ту нема жица. Соларни панели који су укључени у сетове заштитних камера су адекватно величине да пуне унутрашњу батерију

Током дана. Постоји и резервно напајање након што батерија прекорачи снагу преко ноћи. Ако желите да безбедносне камере једноставно користите на отвореном или на удаљеним локацијама, онда је ова камера која зазнаје кретање покрета на памет од паметног избора.

Индустрије које користе наш систем за заштиту од соларне енергије:

Сунвебцам је идеалан за одвојене локације које немају снагу или интернет, где се морају користити даљинско обезбеђење и надзор. Систем је преносив и може се лако помицати и поново позиционирати. Заједничке апликације укључују:

Градилишта за градњу

Фарм & Фисх Фарм & Воћњак

Бушење и производња нафте и гаса

Критична инфраструктура

Надзор капија

Паркиралишта и путеви

Техничке информације

Модел : ГСБ-100В

Оперативни систем

уграђени Линук

Процесор

ХИ3518Е (1.0, 1.3 МП)
ХИ3518Ц (2.0МП)

Сензор

1.0МП: 1/4 "напредни ЦМОС сензор од 1,0 мегапиксела
1,3МП: 1/3 "напредни ЦМОС сензор од 1,3 мегапиксела
2.0МП: 1/3 "напредни ЦМОС сензор од 2,0 мегапиксела

ИР-ЦУТ

подршка

Објектив

Ц / ЦС 4мм фиксни објектив са 3 мегапиксела

Минимално осветљење

0.01Лук

Стандард компресије

Аудио компресија

Г.726 / Г.711 (подразумевано је Г.711)

Компримовани транспортни ток

32Кбпс-6Мбпс, може само-дефинисати, подразумевано је 2536Кбпс

Функција

Складиште

Мак 128Г Мицро СД картица

Детекција покрета

може поставити 4 независна подручја детекције (осјетљивост је 1-100 подесива)

Повезивање аларма

слање слика у именовано поштанско сандуче; отпремите слике и видео у ФТП
сервер; слике и видео на СД картицу

4Г функција

Подржава ФДД-ЛТЕ, ТДД-ЛТЕ, ВЦДМА / ХСПА +, ТД-СЦДМА, ГСМ / ГПРС / ЕДГЕ

Заједничка спецификација

Пакет

4Г ВИФИ камера
Соларни панел

Укупна маса

14.5КГ

Величина пакета

72 × 23,5 × 76 цм

Радна температура

-20 ℃ ~ + 55 ℃

Радна влажност

10% ~ 95% РХ

Напајање

ДЦ12В 2А

Заштитни опсег

ИП66

потрошња струје

3В (ИР ЛЕД: Искључено); 15В (ИР ЛЕД: ОН)

Istraga