Соларни Поверед ЦЦТВ Цамера Систем

Соларни Поверед ЦЦТВ Цамера Систем

систем с камерама на соларну енергију Опис производа Преносна опрема сирвеилланце се користи за грађевинске пројекте, несреће, проблеме са лошим временом и саобраћајним протоком, могућност брзог распоређивања самосталног, привременог система за надзор значи обезбеђивање додатне мере ...

Detalji o proizvodu

систем с камерама са соларним погоном
Опис производа
Преносне опреме за сирување се користе за грађевинске пројекте, несреће, лоше временске прилике и проблеме у саобраћају, могућност брзог распоређивања самосталног, привременог система надзора значи обезбеђивање додатне мјере сигурности за раднике, одговоре и јавност и обезбјеђује даљински сите мониторинг у компактној, мобилној, самостојној јединици. Гледајте радне зоне, области инцидента и проблеме када год и где год је то потребно.

Камера

Систем за напајање

Приколица

Тип камере
Дневно / ноћно снимања, пан-тилт-зоом (ПТЗ)
Оптички зум
5 стандард
Комуникације
Брзи 4Г мобилни рутер, доступан преко ТЦП / ИП Интернет везе (без локалног приступа)
Снимање
На дигиталном снимку
Веб
Даљинско управљање у реалном времену
Клијент
Паметни телефон

Батерија
Дубок циклус 30х
Соларни панел
100в
Соларни контролер
20А
Нисконапонски прекидач
Искључује напајање уређаја када напон батерије постане низак; систем се аутоматски поново покреће када се батерије напуне; поставке напона и температуре су подесиве

Тежина
20КГ
Конструкција
МИГ заварен, унибоди-стиле
Заврши
Пудер пресвучен прахом
Отисак
220к365цм
Висина јарбола
До 6500цм
Висина путовања
2100мм
Кука за вучу
Стандардни спојлер, 2-ин. лопта или 2½-ин. диа. к 1-ин. ЦС пинтле спојница

Наше предности
1. Све наше фотографије производа које смо представили на вебу су узете на нашој радионици или су нам пружали наши купци, они су стварност са позадином и без Пхотосхоп-а.
2. Најснажнија технологија и на хардверу и софтверу за наше производе.
3.Хигх куалити цонтрол. Квалитет оригиналних материјала можемо контролисати увођењем система квалитета ИСО 9001-2000.
4. Најконкурентнија цена.
5.Професионална техничка подршка. Били смо у овој индустрији више од једне деценије, и пуно искустава за решавање свих врста проблема са којима се купци могу суочити у будућности. Поред тога, наша техничка подршка ће бити обезбеђена током животног века производа.
Наше услуге
1. Све горе наведене цене засноване су на ФОБ Зхонгсхан портној цени или ЦИФ цени у зависности од различитих земаља или региона.
2.Стандард пакет: извозна картонска кутија или дрвена кутија у зависности од различитих производа.
3. Гаранција: 1 година гаранције квалитета, бесплатни делови ће бити обезбеђени за замену у случају било каквих проблема током гарантног периода.
4.Леад тиме: Апп 15 до 30 радних дана у зависности од количине. Апп 3 радни дан уколико су расположиви дионици производа.
5.Платишта се разликују по тачно испитивању.
6. Нудимо најбољу услугу клијента и пре и после продаје. Сваки од питања ће се реаговати у року од 24 сата, било који проблем пре или након продаје ће бити решења решен у року од 3 радна дана.

Istraga