Гаранција

Сунвебцам гарантује да систем камере не може да доведе до кварова и недостатака у материјалу и изради током дванаест (12) месеци од датума куповине ("Период гаранције"). Сунвебцам ће поправити или замијенити, по свом избору, систем камера ако не успије правилно функционирати током периода гаранције, у зависности од услова и / или ограничења наведених овдје. Такво поправљање или замена је ваш једини правни лијек према овој ограниченој гаранцији.

Уклањање сигурносне браве са задње резчине уређаја аутоматски ће поништити гаранцију осим ако СУНВЕБЦАМ не затражи да је крајњи корисник уклони за рјешавање проблема.

СУНВЕБЦАМ ВАРРАНТС

Солар Панел - 2 године ограничена гаранција за изградњу

Батерија - 2 године ограничена гаранција

Камера - 2 године ограничена гаранција

Ова ограничена гаранција не обухвата следеће:

(1) било какав недостатак или оштећење система камере који се јавља због неисправности система камере;

(2) било какав недостатак или оштећење система камере који се јавља због поправке, модификације или сличне активности након куповине система фотоапарата;

(3) било какав недостатак или оштећење система камере који се јавља због транспорта, опадања, шока или сличне активности након куповине система камере;

(4) било који недостатак или оштећење система камере који се јавља због небрига или неправилног складиштења или неправилног коришћења или одржавања система фотоапарата;

(5) било какав недостатак или оштећење система камере који се јавља због страних предмета као што су прљавштина или прљавштина, песак, вода или течности који улазе у унутрашњост Камера.

Услови куповине

Куповином Сунвебцам Цамера система, крајњи корисник или корисник се слаже са свим условима који се налазе у оквиру овог документа "Услови куповине".

Ови услови и одредбе не могу се мијењати, допуњавати или измијенити кориштењем било којег другог документа. Сви такви покушаји ће бити ништавни, осим ако се другачије не договори у писменом споразуму потписаном од стране крајњег корисника и Гатесеа Тецхнологи Лимитед

Ако било која одредба Услова и одредаба сматра неважећом било којим законом, правилом, наредбом или прописом било које владе или коначном одлуком било којег државног или савезног суда, таква неважност не утиче на извршење било које друге одредбе ових услови.

Обрачун / Плаћање

Сунвебцам прихвата банкарске жице, Паипал и Вестерн Унион.

Чување слика

Све слике ће бити сачуване у бази података Сунвебцам-а за временски период од годину дана (365 дана) од датума завршетка месечне услуге по камери. Све слике ће бити избрисане из базе података тридесет (30) дана након немогућности наплаћивања кредитне картице у датотеци.

Безбедност слика

Све слике које су сачуване у заштићеној бази података Сунвебцам доступне су само крајњем кориснику и заштићене су од стране корисничког имена и лозинке.

Бежична услуга

Сунвебцам користи разне мапе покривања засноване на компјутеризованим, математичким предвиђањима очекиване покривености. Непосредна подручја са ниским положајем имају тенденцију да покривају повремене дужине због терена. Стварна област покривања може се разликовати од оног приказаног на картама покривености, а на покривеност могу утицати ствари попут времена, листја, зграда и других фактора. Сунвебцам не гарантује покривеност, а покривеност подлеже променама. У зградама на покривеност ће негативно утицати дебљина зида / материјала и локација унутар зграде (тј. Подрума и локација под-терена).

Инсталација и подршка

Крајњи корисник је одговоран за инсталацију Сунвебцам Цамера система на одговарајућој локацији за рад. Одговорност крајњег корисника је да инсталира и тестира Сунвебцам Цамера систем по свим локалним кодовима и захтевима. Упутства за инсталацију можете пронаћи на Сунвебцам Иоутубе веб локацији на страницама производа под "Инсталација".

Важећи закон

Осим уколико није другачије назначено, место и избор закона за ове услове ће се регулисати законима главног места пословања компаније Гатесеа Тецхнологи Лимитед.

Сва интелектуална својина и остали материјали у власништву Сунвебцам-а, укључујући, али без ограничења, заштићене марке, патенте, патенте који су у току, уграђени софтвер, серверски софтвер и хардвер остају ексклузивна својина Гатесеа Тецхнологи Лимитед

Гаранција

Гатесеа Тецхнологи Лимитед гарантује да Систем фотоапарата није ослобођен од кварова и недостатака у материјалу и изради током дванаест (12) месеци од датума куповине ("Период гаранције"). Сунвебцам ће поправити или замијенити, по свом избору, систем камера ако не успије правилно функционирати током периода гаранције, у зависности од услова и / или ограничења наведених овдје. Такво поправљање или замена је ваш једини правни лијек према овој ограниченој гаранцији.

Уклањање сигурносне браве са задње браве јединице аутоматски ће поништити гаранцију осим ако Сунвебцам не затражи да је крајњи корисник уклони за рјешавање проблема.

Ако нешто покрене системом фотоапарата, пошаљите му поштарину са кратким писменим описом проблема на:
Гатесеа Тецхнологи Лимитед

Зграда 9, Електронски парк, Јужни Фусхан пута, Зхонгсхан Цити, Гуангдонг, Кина

Ова ограничена гаранција не обухвата следеће:

· Било какав недостатак или оштећење система камере који се јавља због неисправности система камере;

· Било какав недостатак или оштећење система камере који се јавља због поправке, измене или сличне активности након куповине система фотоапарата;

· Сваки недостатак или оштећење система камере који се јавља због транспорта, опадања, шока или сличне активности након куповине система фотоапарата;

· Било какав недостатак или оштећење система камере који се јавља услед небрига или неправилног складиштења или неправилног коришћења или одржавања система камере; и

· Било какав недостатак или оштећење система фотоапарата који се јавља због страних предмета као што су прљавштина или грима, песак, вода или течности који улазе у унутрашњост система камере.

Са "не" наплаћивање, Сунвебцам ће прегледати систем камера и контактирати вас у року од 72 сата да бисте добили резултате нашег прегледа. Ако је систем фотоапарата оштећен на начин на који гаранција "не покрива" (тј. Оштећење настало као последица злоупотребе система фотоапарата), Сунвебцам ће одредити трошкове за фиксирање система камере и пренијети овај износ Крајњи корисник. По захтеву крајњег корисника, Сунвеб камера ће поправити оштећене компоненте система камере који се могу поправити, како је утврђено у дискрецији Сунвебцам-а, под условом да ће Сунвебцам наплатити крајњег корисника 75 УСД / сат плус трошкове материјала. По пријему плаћања за поправке, ако их има, Систем камере ће бити послат крајњем кориснику на рачун Сунвеб камере.

Ограниченом одговорношћу

Крајњи корисник се слаже да је употреба или намјера система камере једини ризик крајњег корисника. Под никаквим околностима, укључујући и немар, Гатесеа Тецхнологи Лимитед, његови службеници, агенти или било ко други који су укључени у стварање, производњу или дистрибуцију система камера одговорни су за било какву директну, индиректну, случајну, посебну или последичну штету која је резултат употребе или немогућност коришћења система камере; или која је последица грешака, пропуста, прекида, брисања датотека, грешака, недостатака, кашњења у раду или преноса или било каквог неуспјеха извршења, без обзира да ли су ограничени на Божја дјела или природу, неуспјех комуникације, крађе, уништавање или неовлашћени приступ на евиденцију, програме или услуге. Без обзира на горе наведено, ексклузивни правни лек крајњег корисника за све штете, губитке и узроке акција било да је у договору, кривична дела, укључујући немар или на други начин, не сме да премаши укупни износ долара који је крајњи корисник платио за систем камере.

Ни Гатесеа Тецхнологи Лимитед, њени запослени, подружници, агенти, пружаоци информација трећих страна, трговци, лиценцери или слично, гарантују да се услуга Система камере неће прекидати или без грешака; нити дају никакву гаранцију у погледу резултата који се могу добити од коришћења система камере.

Правна сврха

Крајњи корисник може користити Сунвебцам само за законите сврхе. Забрањује се коришћење било ког материјала који крши било који савезни, државни или локални закон. Ово укључује, али није ограничено на, материјално заштићени материјал, материјал који се легално сматра претњама или опсценошћу, порнографским, необичним или материјалним заштићеним трговачким тајнама.

Накнада

Крајњи корисник се слаже да поврати накнаду Гатесеа Тецхнологи Лимитед од одговорности за било коју и сву употребу система камере. Крајњи корисник се слаже да брани, обештети, штеди и задржи Гатесеа Тецхнологи Лимитед без икаквих и свих захтева, обавеза, губитака, трошкова и потраживања, укључујући и оправдане трошкове адвоката, потврђене против Гатесеа Тецхнологи Лимитед, његових агената, клијената, службеници и запослени, који могу настати или настати услед било које услуге пружене или извршене или сагласне да се изврше или било који систем камера који је продао Клијент, његови агенти, запослени или додели.

Крајњи корисник се такође слаже да брани, обештети и штити Гатесеа Тецхнологи Лимитед од обавеза које произилазе из (и) било какве повреде лица или имовине проузроковане било којим системом камера које су продали или на други начин дистрибуирали од стране крајњег корисника у вези са коришћењем система ; (ии) било који материјал достављен од стране Клијента који нарушава или наводно крши власничка права треће стране; (иии) кршење ауторских права и (ив) било који дефектни систем камере који је Клијент продао заједно са коришћењем система камере.

1.png