Финдиоулед светлости од поплаве

Финдиоулед светлости од поплаве

Финдиоулед Соларна поплавна расвјета Спољна пејзажна расвјета 60ЛЕД / 120Лумен Алуминијумска зидна / унутрашња светла, 2-у-1 подесива светлост са 16,4фт каблом, аутоматско укључивање / искључивање (топло бела) · топла бела 60лед / 120лумен, излазни угао 60 - да покрије шири угао од просечне светиљке. светлосна расвета ...

Detalji o proizvodu

Финдиоулед Соларна поплавна расвјета Оутдоор Лигхтинг 60ЛЕД / 120Лумен Алуминијумска зидна / унутрашња светла, 2-у-1 подесива светлост са 16,4фт каблом, аутоматско укључивање / искључивање (топло бела)

图片41.jpg

· Топла бела 60лед / 120лумен, излазни угао 60 степени за покривање ширег угла од просечног свјетлосног снопа. светлосна опрема и соларни панел су оба са држачима на зиду и подесивим стубовима како би одговарали вашим потребама. А кабл за воду од 16,4фт чине да светиљка ради у затвореном простору

· Покрените 6 ~ 15 сати без светлости затамњен као знак на пуном пуњењу због 2000мах пуњиве батерије са 3 године гаранције, Аутоматски ради од сумрака до зоре на Гоод Сунсхине.

· Ротирајуће соларни панели од 7,5к6,1 инча, брзо пуњење чак иу облачном дану. Само укључите соларну плочу и то ће се аутоматски појавити ноћу с ноћним сензором и остати још 6 сати

· Водоотпорни и отпорни на топлоту --- Ротирајућа лијевана алуминијумска завршна светиљка са закључним прстеном и гуменом заптивком чврсто издржљива до кише, снега и великог сунца

· Напомена: Молимо вас да укључите прекидач тела светла пре употребе. Светлост је осетљива на светлост и неће светлети на светлом месту. Да бисте укључили светло у току дана, у потпуности покријте соларну плочу и провјерите да нема извора свјетлости или сунца.

图片42.jpg图片43.jpg图片44.jpg

Опис производа

Боја: топло бела

Белешка:
Пре употребе укључите прекидач тела светла (можете осећати да је дугме испод пластичне капице потопљено). Светлост је осетљива на светлост и неће светлети на светлом месту. Да бисте укључили светло у току дана, у потпуности покријте соларну плочу и провјерите да нема извора свјетлости или сунца.

Обезбедите одличне пејзаже или драматичне опције осветљења
Ово светло је заиста савршено за све што треба да се осветли на отвореном: прилаз, застава, знак, пут, двориште, гаража, пацијенти, подручја палуби или чак одређено дрво или биљка.

Аутоматско осветљење
Са светлосним сензором на соларном панелу, светлост се наставља у сумрак и остаје још 6 сати

2 у 1 инсталацији
Држите се у земљу / Користите вијке за причвршћивање на зиду

Ради све ноћу
Веће соларне плоче које апсорбују више сунчева светлост и ово светло може трајати 6 ~ 10 сати

Једноставно за инсталацију
Метално кућиште и црна површина са ИП55 водоотпорним, одвојеним соларним панелом од 2 ватта са жицом од 16,4 метара, без потребе за АЦ или ДЦ напајањем.

Соларна = Зелена енергија, уштедите новац
Соларна рефлекторска лампа са ефикасним соларним панелом, без АЦ или ДЦ напајања, ово Соларно светло неће вам уштедети само у "ревиринг" накнадама за напајање поплавом, већ ће уштедјети и $ на рачуну за електричну енергију. Ако је ваше време сунчано, требало би да сте веома задовољни овим производом.

О ФиндиоуЛЕД
Ми смо фокусирани на развој и продају ЛЕД светала и ЛЕД уређаја за дом и врт, а ми се посвећујемо побољшању и стварању бољег домаћег времена за вас.


Istraga